Eef over de kaasfondue

Beschrijving

Ik wilde mijn vriend verrassen met een speciale avond, we hadden namelijk wat te vieren. Hij houdt van kaas en ik vind het leuk om nieuwe producten uit te proberen, dus het werd de ready-to-use kaasfondue van BioToday. Ik had allerlei verschillende producten in huis gehaald om te dippen en de groente voordien gesneden. Lekker makkelijk, zodat je op moment suprême niets meer hoeft te doen. Wat een uitkomst, het was een kwestie van opwarmen en klaar! Je kunt het zelfs koud in een bakje doen, met een kaarsje eronder smelt de kaas vanzelf.

Wat ik fijn vind aan BioToday kaasfondue, is dat je het gewoon in de voorraadkast kunt zetten en je het ook voor bijvoorbeeld onverwachts bezoek kunt gebruiken. Ik heb namelijk altijd wel wat afbak(stok)brood, crackers en groente in huis om te dippen. Met wat andere borrelhapjes heb je een gezellige tafel vol lekkers.

Kortom, ik vind de kaasfondue van BioToday een must-try! Ook ben ik heel erg benieuwd naar de vegan kaasfondue variant van BioToday. Volgende keer ga ik die testen en dan kijken of mijn vriend het doorheeft.

 

– BioToday lover Eef

Details
  • Smaak Heerlijke smaak van pure kaas
  • Lekker met Gebakken champignons op een prikkertje
  • Tips & tricks Voeg rode peper toe voor een HOT variant
  • Eindoordeel 🧡🧡🧡🧡🧡 5/5