Rebecca over de mungbonenspread

Beschrijving

Ik vind het ontzettend leuk om producten te proberen die je niet snel voorbij ziet komen. Ik aarzelde dan ook niet om de mungbonenspread van BioToday eens op de proef te stellen. Zelf ben ik geen gigantisch grote fan van bonen en ik moet zeggen dat ik een beetje sceptisch was over een bonen spread maar wow.. wat was ik aangenaam verrast.

De spread zelf is nog hard wanneer je het potje voor het eerst open maakt en er ligt een laagje olie op. Eerst even goed mengen dus voordat je begint met smeren. Doordat er olie is toegevoegd aan het product, is de spread niet droog (wat bonen nogal snel zijn). De spread is lekker gekruid waardoor er een aangename geur uit het potje komt, in eerste instantie deed het me aan satésaus denken. Bonen zijn súper gezond en ik dwing mezelf altijd een beetje om er meer van te eten. Deze mungbonenspread is een perfecte aanvulling bij een gevarieerd dieet zodat je toch je portie bonen binnen krijgt. 100% biologische ingrediënten, vet gezond en uiteraard vegan, ik ben fan!

De mungbonenspread is laag in calorieën waardoor het een perfect product is voor op je brood wanneer je bijvoorbeeld op dieet bent of in een calorie tekort. Ik heb het gecombineerd met warme toast, een eitje erop of lekker met komkommer en geitenkaas bolletjes. Ook heb ik de spread een keer door de rijst en gekookte aardappels gemengd, dat was echt heerlijk!

– BioToday lover Rebecca

Details
  • Smaak: typerende bonen smaak (maar heerlijk gekruid)
  • Lekker met: (geiten)kaas
  • Tips & Tricks: Als dip voor je snoepkomkommertjes
  • Eindoordeel: 💚💚💚💚 4/5