Joy over de amandelpasta

Beschrijving

Ik zag op internet veel recepten met amandelpasta. Of dat mensen dit als beleg gebruiken. Omdat ik gek ben op pindakaas en laatst zelf een keer cashewpasta heb gemaakt wilde ik niet achter blijven met deze geweldige pasta. De amandelpasta leek mij super lekker, aangezien ik ook gek ben op amandelen.

Ik maakte een heerlijk bananenbroodje met amandelpasta. Normaal zou hier pindakaas doorheen gaan, maar ik wilde dit een keer proberen met amandelpasta. De smaak was super. Je proeft de amandelpasta perfect terug. Wanneer je een stukje aansnijd van dit brood kan je de amandelpasta er ook lekker opsmeren. Dubbel genieten noem ik dat! Pas op dat je niet de hele pot leeg lepelt dat is namelijk een grote verleiding. 😋

 

– BioToday lover Joy

Details
  • Smaak heerlijk pure smaak van amandelen
  • Lekker met een rijstwafel of een cracker
  • Tips & Tricks Combineer met kaas op een rijstwafel
  • Eindoordeel 💛💛💛💛💛 5/5