Rebecca over de linzen-maiswafels

Beschrijving

Enige tijd geleden vielen mijn ogen op de Linzen-Maiswafels in het Bio schap in de supermarkt. Ik heb ze thuis een keer geprobeerd en was meteen verliefd. De heerlijke structuur en smaak van een rijstwafel, maar dan net even iets meer. Meer smaak, meer bite en toch neutraal waardoor je echt letterlijk alles erop kunt smeren zonder dat je bang hoeft te zijn dat het niet lekker is.

Ik ben degene die de boodschappen op het werk verzorgd en deze bestel ik altijd mee, hij valt bij iedereen ontzettend in de smaak. Mijn collega’s balen zelfs als de wafels een keertje op zijn, haha. De wafels worden met van alles gecombineerd. Van kipsalade tot chocopasta, met avocado of gewoon lekker met kaas. Soms breek ik een wafel in stukjes en doe ik deze door een salade heen voor wat extra crunch. De mais smaak komt wat mij betreft iets sterker naar voren dan de linzen maar het is een perfecte balans. Ik weet in ieder geval dat ik nooit meer terugga naar reguliere rijstwafels!

 

– BioToday lover Rebecca

Details
  • Smaak: Lichte mais smaak met een vleugje zout
  • Lekker met: Kip samurai salade
  • Tips & Tricks: Als vervanging van croutons door je salade
  • Eindoordeel: 💛💛💛💛💛 5/5