Raquelle over de dadel chia spread

Beschrijving

Eindelijk! Spread die ik kan smeren en ook nog gezond is. Dadel en Chia spread van BioToday, heerlijk op mijn boterham of cracker. Daarnaast is het fijn dit alternatief te hebben zodat ik geen ongezonde spreads pak (of in ieder geval minder snel 😛). Het fijne aan deze spread is dat wanneer je het eet je je niet schuldig voelt en weet dat je intens veel vezels binnen krijgt.

Natuurlijk denken we bij spread gelijk aan brood en smeren, maar tijdens een leuke avond met vriendinnen heb ik een kaasplank gemaakt en in plaats van jam dit product erbij gezet. De meiden vonden het heerlijk! De favoriet van de avond was in combinatie met geitenkaas. Heerlijk crackertje, geitenkaas erop en een flinke dot van de dadel chia liefde en je avond is compleet! Ik ben zeer tevreden en dit is zeker een aanwinst in mijn voorraadkast.

 

– BioToday lover Raquelle

Details
  • Heerlijk met geitenkaas
  • Structuur is makkelijk smeerbaar en zacht
  • Ideaal voor het maken van mueslibars
  • Eindoordeel ❤️❤️❤️❤️❤️ 5/5