Rebecca over de Dadel walnoot kaneel spread

Beschrijving

Ik ben gek op dadels. Ik hoefde dus ook niet lang na te denken om deze Dadel Walnoot Kaneel spread van BioToday eens te proberen. Het formaat van het potje is perfect, niet te groot en niet te klein. Het product is beperkt houdbaar in de koelkast dus ik heb er binnen 1 week flink wat keren heerlijk van gegeten. Samen met een kaasplankje, als dip bij je stukjes appel, op warme toast met kaas of simpelweg op een volkoren boterham met banaan en geschaafd kokos. Lekker veelzijdig en een heerlijk smeuïge toevoeging. 

Ik vind de spread een mooie gezonde vervanging voor zoetigheid die je op de eettafel zet. Geen Nutella en hagelslag meer voor mij waar veel ongezonde ingrediënten aan toegevoegd zijn. Veel ingrediënten van deze spread zijn biologisch en het product is Vegan, wat voor mij een ontzettend groot pluspunt is. Ik kan dus met een goed gevoel snoepen van de Dadel Walnoot Kaneel spread van BioToday.😀

 

– BioToday lover Rebecca

Details
  • Smaak Heerlijk zoet maar niet té zoet
  • Lekker met Warme toast met kaas
  • Tips & tricks Gebruik als dip met stukjes appel
  • Eindoordeel ❤️❤️❤️❤️❤️ 5/5