Joy over de zeewiertapenade

Beschrijving

De zomer is alweer voorbij die ik grotendeels in Zeeland en in Spanje heb doorgebracht aan zee. Dit betekende veel vis, schelpdieren en zeewier. Deze zeewiertapenade sprak mij ook meteen aan! Heerlijk te gebruiken door een notenbrood of lekker op een cracker.

Ik ben gek op producten met zeewier. Denk hierbij aan zeewiercrackers, zeewierchips, zeewier door een burger. Jummy! Deze zeewiertapenade kan je ook heerlijk mee variëren. Je proeft daadwerkelijk de smaak van de zeewier terug. Ik gebruikte deze tapenade door een notenbrood in plaats van een tomaten tapenade. De smaak was fantastisch! Zo kan ik altijd nog even wegdromen naar de goede tijd in Zeeland. Daarnaast gebruik ik het als spread op brood of een cracker, met daarbij bijvoorbeeld een plakje kipfilet of komkommer. Ook als dip kan je deze tapenade perfect gebruiken. Lekker ’s avonds als borrelhapje, terugdenkend aan de moment aan het strand.

 

– BioToday lover Joy

Details
  • Smaak je proeft dat het echt biologisch is
  • Lekker met een rijstwafel of een cracker
  • Combineer met kipfilet of komkommer
  • Eindoordeel 💚💚💚💚💚 5/5