Marlouke over de kokospasta cacao nibs

Beschrijving

Vragen jullie jezelf ook weleens af, wat moet je nou weer op je brood, rijstenwafel of crackers moet doen? Ik wel, ook omdat ik een levensstijl hanteer waar biologische producten vooral een must zijn. Deze cocos pasta met cacao nibs is daardoor bij mij meteen opgevallen. Eens geen pindakaas of een spread, maar een bijzondere cocospasta met cacoa nibs. Het potje heeft een fijn formaat om mee te nemen in bijvoorbeeld je tas. Dit maakt het gemakkelijk om mee te nemen naar mijn werk.

De pasta smeert goed, al moet je wel van te voren goed roeren, er zit namelijk een verslagje bovenop. Je proeft de zachtheid van de cocos en dit in combinatie met de cacao nibs, is voor mij echt een traktatie.

Kortom een aanrader voor je ontbijt, lunch, snack en eventueel als topping op je kwark😋

 

– BioToday lover Marlouke

Details
  • Smaak Zachtheid en zoetheid in één!
  • Tips & Tricks Combineer eens met banaan
  • Eindoordeel 💛💛💛💛💛 5/5