Stephanie over de hazelnootpasta

Beschrijving

Hazelnoten zijn een van mijn favoriete soorten noten. Daarom was ik erg benieuwd naar de Hazelnootpasta van BioToday.

In het potje trof ik het bekende laagje olie aan. Dus eerst even flink en goed doorroeren, voordat de hazelnootpasta goed smeerbaar werd. Nadat ik de eerste hap van mijn cracker met de hazelnootpasta had genomen had ik gelijk het gevoel dat ik eindelijk eens, na lang zoeken, een verantwoorde hazelnootpasta, zonder toevoegingen aan het eten was. De pasta smaakt lekker, is niet korrelig en je proeft de hazelnoten echt terug.

Aangezien mijn zoontje gek is op chocola heb ik het volgende bedacht. Neem een eetlepel hazelnootpasta van BioToday. Roer hier wat cacao doorheen. Meng dit met een klein beetje BioToday ahornsiroop en… KLAAR is je heerlijke chocoladehazelnootpasta!

Ik zou zeggen.. Een nieuwe verslaving erbij!


– BioToday lover Stephanie

Details
  • Smaak: Wat betreft de smaak kan ik kort en duidelijk zijn. De hazelnootpasta is lekker en erg verslavend!
  • Tip: Zet het potje ondersteboven in de kast. Dan hoef je niet zoveel te roeren.
  • Eindoordeel: 🧡🧡🧡🧡 4/5