July over de pruimen rozijnen spread

Beschrijving

Af en toe ben je ook wel eens klaar met de standaard pindakaas en chocopasta, toch? Het leek me leuk om daarom eens een spread van BioToday te proberen. Net als de andere producten van BioToday is ook deze spread weer lekker origineel; ik heb nog geen soortgelijke spread in de supermarkt gespot.

Of het nou met fruit, door het beslag, bij mijn yoghurt of havermoutpap of gewoon los is, ik hou van rozijnen Alleen op brood had ik het nog nooit geprobeerd. Aangezien ik pruimen ook graag eet, was deze spread zeker het proberen waard. Ik heb hem laatst getest op brood en ik kan hem jullie zeker aanraden!

Qua smaak is het zoet, maar niet té. Waarschijnlijk doordat er geen extra suiker is toegevoegd. De structuur bevalt me ook. Er zitten wel stukjes pruim en rozijn doorheen, maar de spread is nog steeds goed te smeren.

Nadat ik had geproefd, twijfelde ik even hoe ik hem moest bewaren. Gelukkig stond er op de verpakking dat de koelkast de beste plek was. Goede tip, want daarna was de spread inderdaad nog veel lekkerder.  

Wat mij betreft kun je dit product op heel veel manieren consumeren. Op brood, op een cracker, met fruit, door je zuivel of bij het bakken. Ik kijk ernaar uit om er verder mee te experimenteren!

Zeker het proberen waard dus! Ik ga dit in ieder geval zeker nog vaker op brood smeren.😃

 

– BioToday lover LotsofJuul

Details
  • Smaak lekker zoet door de rozijnen!
  • Lekker door koek- of taartrecepten
  • Tip bewaar het potje in de koelkast
  • Eindoordeel 💜💜💜💜 4/5