Vivian over de Granola banana bread

Beschrijving

Als ontbijt neem ik graag kwark met granola en vers fruit óf een lekker plakje zelf gebakken bananenbrood. Iedere ochtend is het weer moeilijk kiezen. Maar wat nu als ik niet hoef te kiezen en die twee kan combineren: mijn twee favoriete ontbijtjes in één?! Daarom was ik zo benieuwd naar de Granola Banana Bread van BioToday.

Het zijn zoete havervlokken met onder andere chewy stukjes van gedroogde dadel, banaan en rozijnen. Je proeft de kaneel goed en het smaakt lekker in Griekse yoghurt of kwark. Daarbij is toevoegen van zoetstof of suiker niet nodig omdat de granola van zichzelf zoet genoeg is. En dat zonder dat er geraffineerde suiker aan de granola toegevoegd is. Best verantwoord dus.

De structuur van de granola is vrij fijn; er hadden van mij ook wat grotere, krokante stukken granola in mogen zitten. Maar de smaak is heerlijk! Dus voortaan hoef ik niet meer te kiezen ’s ochtends.

 

– BioToday lover Vivian

Details
  • Smaakt Zoet maar door de kaneel ook kruidig
  • Lekker met Kwark en wat plakjes banaan
  • Meer bite? Voeg wat gemengde ongezouten noten toe
  • Eindoordeel 💚💚💚💚 4/5