Kim over de hummus chips

Beschrijving

Liefde voor hummus: check! Liefde voor Chili: check! Liefde voor groentechips: check! Ik ben gek op al deze dingen, dus een combinatie hiervan kon ik natuurlijk niet overslaan. Dat zijn chips die ik moét proeven, dacht ik.

 Het zijn perfecte ronde gekrulde chipjes met een knapperige structuur en een lekker kruidig poedertje eroverheen. Je eet ze makkelijk weg, maar ze vallen niet zwaar op de maag dus dit is helemaal prima. En daarnaast zijn ze véél gezonder dan de normale chips soorten, dus je schuldig voelen na het eten van een hele zak hoeft zeker niet.

 Ik heb ze gecombineerd met een rode bieten hummus, dit was super lekker! En ik heb deze combo dan ook schaamteloos als lunch gegeten. Doordat de chipjes gekruld zijn kun je gemakkelijk scheppen, dus welke soort dip dan ook is een echte aanrader.

 

– BioToday lover Kim

Details
  • Smaak: Vol, een beetje romig en vooral kruidig
  • Lekker met: Hummus of ander soort dip
  • Tips & Tricks: Combineer de chips met iets gezonds en eet ze als lunch
  • Ideaal voor: Tussendoor, als party snack of in combinatie met een dip
  • Structuur: Knapperig, luchtig
  • Eindoordeel: 💙💙💙💙💙 5/5