Stephanie over de carrot cake mix

Beschrijving

Bij het openen van mijn bestelling van de BioToday carrot cake bakmix sprong er spontaan een grote glimlach op mijn gezicht! Hier wil ik direct mee aan de slag..! En inderdaad, mijn verwachting werd waargemaakt. Heel erg smullen deze carrot cake. Zeker een aanrader als je ‘een verantwoordere taart’ wil. En die geur, mmmh.. DELICIOUS!

De carrot cake bakmix van BioToday bevat sowieso al een stuk minder suiker. Maar ook de frosting heb ik verantwoorder gemaakt. Ik heb een mix gemaakt van roomkaas en ricotta, heerlijk licht en fris.. Zo kun je dus onbezorgd genieten van een lekker stukje carrot cake.

Ik heb zelf nog een aantal walnoten door het beslag gemixt. De frosting heb ik verder op smaak gebracht met wat sinaasappelrasp. Dit laatste maakt het lekker fris. Erbovenop heb ik nog wat gehakte hazelnoten gegarneerd, zodat het er extra feestelijk uit ziet.

 

– BioToday lover Stephanie

Details
  • Smaak Prachtige, volle, zachte textuur.
  • Tip Ook leuk om er cupcakes van te maken! Dat ga ik absoluut de volgende keer uitproberen.
  • Extra tip Haal hem een half uurtje voor serveren uit de koelkast.
  • Eindoordeel 🧡🧡🧡🧡🧡 5/5