Raquelle over de tarwevrije muesli

Beschrijving

Superfijn om deze variant van muesli gevonden te hebben! Ik kan echt niet goed tegen gluten, vandaar dat ik ze graag mijd. Al snel worden je opties voor muesli dan minder gezien er vaak wel tarwe in zit. Bij dit product kan ik dus heerlijk ’s ochtends mijn ontbijt maken mét muesli. Het fijne aan deze is dat er ook nog van alles aan toegevoegd is; de vezels van de zaden die erin zitten, de amandelen en het zoete van de rozijnen. Ik geniet elke dag, niet alleen met yoghurt maar ook bijvoorbeeld wanneer ik mijn bananenpannenkoekjes maak of ik blend het in mijn smoothie.

Daarnaast is het ook nog bevorderd voor mijn dagelijks leven, ik grijp nu nog sneller naar gezonde producten. Er zijn ook eindeloos veel recepten online te vinden over havermout koekjes of bananenbrood met havermout. Hier komt de tarwevrije muesli geheel tot zijn recht. Top product en top alternatief voor mensen die gluten niet erg goed kunnen tolereren!

 

– BioToday lover Raquelle

Details
  • Ideaal voor haverpannenkoekjes
  • Tips & Tricks maak warm met wat melk voor een heerlijk warm ontbijtje
  • Top om genoeg vezels binnen te krijgen
  • Eindoordeel 💙💙💙💙💙 5/5