Stephanie over de ahornsiroop

Beschrijving

Aangezien mijn gezin helemaal wild is van pannenkoeken sta ik minstens één keer per week achter het fornuis om deze lekkernij aan tafel te bezorgen. Een pannenkoek zonder topping is als een winter zonder sneeuw. Zodoende proberen wij altijd van alles uit op ’t gebied van onze pannenkoekbeleg. Van slagroom tot honing en van chocopasta tot vers fruit. Echter, ik was al een tijdje opzoek naar ‘n vervangend product voor poedersuiker. BioToday heeft mij de oplossing geboden!

De Maple syrup, ook wel ahornsiroop van dit duurzame merk is onwijs lekker! Hij heeft ‘n karamelachtige smaak. De ahornsiroop is bovendien vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, ik zeg: top! Kortom dit product zal vanaf heden bij ons niet meer te missen zijn in huis.

Pssttt.. Stiekem is de ahornsiroop ook heerlijk in een kopje koffie!

 

– BioToday lover Stephanie

Details
  • Smaakt Heerlijk zoete, karamelachtige smaak
  • Lekker met Uiteraard pannenkoeken, in de koffie en het lijkt me heerlijk in yoghurt
  • Tip Let wel goed op met het uitschenken, er komt redelijk veel uit de fles
  • Eindoordeel 💙💙💙💙💙 5/5